nášLiberec

Search

Novým krajským radním je Michal Kříž z ANO

Na pozici radního Libereckého kraje pro resort hospodářského a regionální rozvoje, evropských projektů a územního plánování vystřídal Radku Loučkovou Kotasovou její stranický kolega Michal Kříž z ANO. Funkce se ujme 1. března.

Turnovského a krajského zastupitele  v dresu ANO zvolilo za radního 31. zastupitelů. Vystřídá tak svou předchůdkyni Radku Loučkovou Kotasovou, která odchází na město, kde bude dělat statutární náměstkyni primátora pro strategický rozvoj, dotace a majetkovou správu.

Nový krajský radní Kříž povede svůj obor pouhých 9 měsíců do krajských voleb, které letos proběhnou. V minulosti jako krajský zastupitel působil například ve výboru hospodářského a regionálního rozvoje a projekty zná. Michal Kříž je rovněž druhé volební období zastupitelem v Turnově.

Radka Loučková Kotasová dala přednost pozici náměstkyně primátora v Liberci. Zvolena byla minulé, lednové zastupitelstvo. Ve funkci na městě nahradí svého stranického kolegu Jiřího Němečka, který rezignoval v říjnu loňského roku, když se odmítl podřídit nátlaku Libereckého kraje a hejtmana Martina Půty a otočit v názoru na to, že Liberec má přispět 7,5 milionu na skokanské můstky.

Subscribe
Upozornit na
24 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Liberecký kraj se pustil do kontroverzní rekonstrukce PKO v Lidových sadech. Projekt za téměř 280 milionů korun nepočítal původně s rekonstrukcí střechy, která byla
Před několika dny obletěla liberecký mediální svět zpráva, že Liberec dá 2,4 milionu korun za nové vytvoření designové studie pro novou lanovku na Ještěd.
Revitalizaci parku u Severočeského muzea slibuje vedení kraje občanům nejméně šest let. Ukazují se pěkné obrázky, ale aktuálně dává Liberecký kraj ruce pryč i
Přesně před šestapadesáti lety vstoupila na území Československa vojska Varšavské smlouvy, aby zastavila vlastní československou cestu k demokratičtější a spravedlivější společnosti.
Korupce je závažným celospolečenským problémem, který zasahuje a ovlivňuje všechny vrstvy společenského života. Pokud jste se setkali s korupčním jednáním nebo třeba „jen“ s netransparentním jednáním státní správy či samosprávy, ať už ze strany politiků nebo úředníků, můžete nám to napsat prostřednictvím tohoto formuláře. My se Vaším podnětem budeme zabývat a dáme Vám zpětnou vazbu.