nášLiberec

Search

Dny místní energie 23. 1. 2018

Snížení množství CO2 produkovaného na území města chce statutární město Liberec dosáhnout lepším energetickým hospodařením. V otázkách, jak na to, mu nyní pomůže Akční plán energetických opatření.

Seznámit se s obsahem tohoto zásadního dokumentu s názvem Akční plán energetických opatření na území statutárního města Liberec budou mít návštěvníci možnost v rámci akce Dny místní energie, která se koná v Liberci 23. 1. 2018 od 10:00 v kavárně Pošta, Nám. Dr. E. Beneše 584/24.

Program přináší zajímavé a inspirativní informace nejen návštěvníkům z řad odborníků, ale i široké veřejnosti. Pořadatelem je statutární město Liberec, úvodní slovo pronese statutární náměstek Jan Korytář.

Pakt starostů a primátorů zde představí Ing. Jana Cicmanová MSc., dalším zajímavým hostem bude například Ing. Vladimír Sochor z Ministerstva průmyslu a obchodu. Účast přislíbili také zástupci měst, kde se podobná opatření pro zlepšení života obyvatel povedla uplatnit. Jsou jimi Litoměřice – Ing. Jaroslav Klusák, Ph.D., Ostrava – Ing. Daniel

Minařík, Ph.D., v diskusi ale bude možné hovořit i se zástupcem Pardubického kraje – Ing. Milanem Vichem.
Akční plán pro statutární město Liberec připravili odborníci ze společnosti ENVIROS, s.r.o., návštěvníky s ním seznámí zástupci zpracovatele. Akční plán je součástí projektu SECAP – Energeticky udržitelný Liberec.

Více informací o projektu naleznete na:
http://www.liberec.cz/cz/radnice/strategie-projekty/projekty-mesta/secap-energeticky-udrzitelny-liberec/secap-energeticky-udrzitelny-liberec.html

Občerstvení pro návštěvníky je zajištěno. Podrobný program naleznete v příloze. Pro účast je třeba se registrovat na adrese: chcisezapojit@magistrat.liberec.cz.

Tisková zpráva města Liberce

Subscribe
Upozornit na
1 Komentář
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Hnutí ANO v Libereckém kraji oficiálně podalo kandidátky do krajských voleb a voleb do části senátu, které se uskuteční ve dnech 20. a 21.
Po několik let probíhala na Grabštejně rozsáhlá rekonstrukce objektu a stavební úpravy, které vyžadovaly i zásah do terénu. Význam lokality, statut národní kulturní památky
Společnost STEM/MARK, a. s., provede pro město sociologický průzkum za účelem ověření a rozšíření dat v rámci Místní agendy 21. V průzkumu město osloví
Na kandidátce hnutí Starostové pro Liberecký kraj pro podzimní krajské volby dostávají kromě zkušených a úspěšných politiků a starostů velký prostor také nové tváře.