nášLiberec

Search

Odmítáme obvinění primátora Batthyányho

Ve svém dnešním vyjádření na webu města a na mediálních stránkách S group holding (Syner) primátor Tibor Batthyány (exANO) obvinil KPKP a web nasliberec.cz, že máme být nějakým způsobem odpovědni za údajnou kauzu pronájmu divadelního klubu, se kterou má být primátor spjatý a která se objevila v médiích. Tato nařčení důrazně odmítáme.

Po seznámení se s dostupnými informacemi a jejich ověření se k této záležitosti rádi případně vyjádříme, pokud skutečně půjde o něčí korupční jednání nebo poškození veřejných rozpočtů. Celé kauze se budeme poctivě věnovat, bude-li čemu. Aktuálně ale celá záležitost vypadá spíše jako součást politického boje o vládu nad Libercem, která může být uměle vytvořena za účelem poškození té či oné strany v současném hektickém koaličním vyjednávání.

Panu primátorovi bychom rádi doporučili, aby se méně věnoval nepodloženým spekulacím, urážkám a obviňováním druhých a více se věnoval práci pro město. 

Subscribe
Upozornit na
70 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Projekt Společně pro biodiverzitu bude liberecký spolek Čmelák realizovat spolu s německým partnerem Naturschutzzentrum Erzgebirge GmbH, který působí v Krušných horách. Cílem projektu je
Připravili jsme pokračování projektu na výsadbu 60 tisíc sazenic pro zvýšení druhové i věkové rozmanitosti místních lesů. Ty budou díky tomu stabilnější, přirozenější, zdravější
V červnu projednávalo liberecké zastupitelstvo dopis hejtmana Půty, ve kterém obviňoval město Liberec a jeho územní plán za zdržení přístavby Gymnázia F. X. Šaldy.
Hnutí ANO v Libereckém kraji oficiálně podalo kandidátky do krajských voleb a voleb do části senátu, které se uskuteční ve dnech 20. a 21.
Korupce je závažným celospolečenským problémem, který zasahuje a ovlivňuje všechny vrstvy společenského života. Pokud jste se setkali s korupčním jednáním nebo třeba „jen“ s netransparentním jednáním státní správy či samosprávy, ať už ze strany politiků nebo úředníků, můžete nám to napsat prostřednictvím tohoto formuláře. My se Vaším podnětem budeme zabývat a dáme Vám zpětnou vazbu.