nášLiberec

Search

Všichni zastupitelé za Věci veřejné vystoupili z této strany

Tisková zpráva libereckých Věcí veřejných: Tři zastupitelé zvolení v komunálních volbách do libereckého zastupitelstva v roce 2010 za stranu Věci veřejné – Petr Černý, Bohuslav Kabátek a Milan Šulc včera z této strany vystoupili. Společně s nimi odchází ze strany také velká většina libereckého klubu VV.

 

„Jde nejen o přímou reakci na průběh a závěry víkendové konference Věcí veřejných, ale pochopitelně také o reflexi událostí posledních týdnů“, komentoval tento krok bývalý předseda libereckého klubu VV a místopředseda krajské rady strany Bohuslav Kabátek.

Spolupráce radniční liberecké koalice, jejímiž jsou všichni tři zastupitelé členy, by tímto krokem neměla být narušena. „ Jsme připraveni i nadále hájit náš volební program, se kterým jsme v Liberci kandidovali a jehož jsme autory.“, říká lídr kandidátky a předseda klubu zastupitelů Petr Černý. „Mezi naše programové priority patří i nadále řešení situace v oblasti cen tepla z centrálního zdroje, transparentnost zakázek města a podpora volnočasových aktivit dětí a mládeže.“, dodává Černý.

Jaký bude další postup zastupitelů, není zatím jasné. „O našem vystoupení z Věcí veřejných jsme informovali paní primátorku. V současné době budeme působit jako klub nezávislých zastupitelů. O konkrétní formě prosazování našeho volebního programu zatím diskutujeme, není vyloučeno ani založení nového politického subjektu“, nastiňuje další možné kroky zastupitelů Milan Šulc.

Subscribe
Upozornit na
0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments
Společnost STEM/MARK, a. s., provede pro město sociologický průzkum za účelem ověření a rozšíření dat v rámci Místní agendy 21. V průzkumu město osloví
Na kandidátce hnutí Starostové pro Liberecký kraj pro podzimní krajské volby dostávají kromě zkušených a úspěšných politiků a starostů velký prostor také nové tváře.
Zachovat kulturní dědictví, pečovat o památky ve vlastnictví Biskupství litoměřického a jeho farností a také prezentovat jejich obnovy veřejnosti. To jsou hlavní cíle memoranda, které
Nadace Ivana Dejmala pro ochranu přírody bude i v letošním roce pokračovat v ambiciózním projektu výsadeb druhově a věkově rozmanitých lesů na Liberecku. Projekt