nášLiberec

Search

Lidie Vajnerová, MBA

1. Jaký je rozpočet Vaší senátorské kampaně v Kč?

500 – 600 000 Kč

2. Jaké jsou zdroje financování Vaši kampaně?

Mé osobní finance

3. Na co budou převážně prostředky použity?

Plachty, billboardy, facebook, MHD

4. Budou zveřejněny na Vašich stránkách sponzoři Vaší kampaně, popřípadě kde jinde?

Ne, žádné nemám

5. Vnímáte korupci a klientelismus v České republice jako závažný problém, který je nutné řešit?

Je to závažný problém, ale v našem kraji bohužel zdiskreditovaný díky „Změně“, která voličům slíbila řešení, ale za 4 roky na Kraji a za dva roky na Městě nic nevyřešila.

Je to také tím, že mnoho lidí vidí v politice zdroj příjmů. Kdyby v politice byli lidé dostatečně finančně zajištění, tento problém by téměř vymizel. Já díky dobrému zázemí vnímám politiku jako službu veřejnosti.

6. Je něco, na co byste se chtěla  v této oblasti zaměřit, pokud byste byla zvolena?

Především na zlepšení politické kultury. To, jak zde útočně komunikují politici a žalují se navzájem, je pro mě nepřijatelné.

7. Mají čelní političtí představitelé či manažeři veřejných organizací odstoupit ze svých funkcí, pokud jsou obviněni z úmyslných trestných činů či korupčního jednání?

Ctím presumpci neviny, takže do rozsudku řádného soudu je na veřejných představitelích a manažerech, jak se mají zachovat. Avšak neměli by poškozovat dobré jméno organizace, kterou zastupují.

 

 

 

Subscribe
Upozornit na
0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments
1. Jaký je rozpočet Vaší senátorské kampaně v Kč? 700 tisíc korun českých. 2. Jaké jsou zdroje financování Vaši kampaně? 500 tisíc vlastní prostředky,
1. Jaký je rozpočet Vaší senátorské kampaně v Kč?  600.000 Kč  2. Jaké jsou zdroje financování Vaši kampaně?   Půjčky a dary od příznivců  3.
1. Jaký je rozpočet Vaší senátorské kampaně v Kč? 700 tis. Kč 2. Jaké jsou zdroje financování Vaši kampaně? Z rozpočtu politického hnutí Starostové pro Liberecký kraj, konkrétně
Neodpověděl