nášLiberec

Search

Divadlo Imjoy & Shakespearek

Otcovraždy, bratrovraždy, sebevraždy, vrahovraždy. Msty, jedy, kordy, oprátky. Magická příroda, rozdovádění elfové, bakchanálie, lásky až k nevydržení a co krok, to kouzlo. Ambice, pletichy, dvojníci, záměny, zmatky, nejvíc nakonec ví sluha a zabodnout vás můžou i za závěsem. A co se stane, když labuť avonská přistane v Jizerkách?

Spolek divadelní improvizace Imjoy zahraje v sobotu 4. listopadu ve studiu Naivního divadla představení Imjoy & Shakespearek.

Po úspěšných večerech inspirovaných cestováním, bojovým uměním či filmy samotného Tarantina, obrací se teď Imjoy k dalšímu velikánovi. Neopakovatelné představení na motivy díla Williama Shakespeara a podnětů z publika vznikne znovu přímo na místě a jen pro tenhle večer.

Imjoy jsou na Jablonecku a Liberecku ojedinělým souborem, po republice je podobných přes tři desítky. Hrají improvizační longformy, zápasy, dynamické improshow a nadšeně experimentují s novými formáty. Vystupují na festivalech, jako doprovodný program rádi podpoří spřátelené umělce všech žánrů nebo osvěží svatbu či jinou událost.
Dosavadní představení v Naivním divadle byla vyprodaná.

Upozornění: Představení je doporučeno pro diváky starší 13 let. Jakákoliv nekorektnost či vulgarita se objevuje čistě v umělecké licenci. Imjoy se neztotožňuje s žádnou formou útlaku či šikany národnostních, sexuálních, náboženských a jiných menšin.

Hrají: Martin Nožička, Vojtěch Vaner, Veronika Tůmová, Lenka Sadvarová, Barbora Krčmářová, Eliška Kahudová, Tereza Filipová, Alena Štěpánová, Hana Nováková

Režie/ umělecké vedení/ světla/ zvuk: Mojmír Vacek

Tisková zpráva Imjoy

Subscribe
Upozornit na
0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments
Společnost STEM/MARK, a. s., provede pro město sociologický průzkum za účelem ověření a rozšíření dat v rámci Místní agendy 21. V průzkumu město osloví
Na kandidátce hnutí Starostové pro Liberecký kraj pro podzimní krajské volby dostávají kromě zkušených a úspěšných politiků a starostů velký prostor také nové tváře.
Zachovat kulturní dědictví, pečovat o památky ve vlastnictví Biskupství litoměřického a jeho farností a také prezentovat jejich obnovy veřejnosti. To jsou hlavní cíle memoranda, které
Nadace Ivana Dejmala pro ochranu přírody bude i v letošním roce pokračovat v ambiciózním projektu výsadeb druhově a věkově rozmanitých lesů na Liberecku. Projekt