nášLiberec

Search

Omluva panu Michalu Hronovi

Dne 25. 10. 2018 jsme zveřejnili na našem webovém portálu nasliberec.cz příspěvek pana Jaroslava Tauchmana pod názvem ‚Známe podobu nové liberecké rady. Je v ní plno kontroverzních jmen‘. V textu tohoto příspěvku jeho autor kromě jiného napsal následující nepravdivá tvrzení se vztahem k osobě pana Michala Hrona: ‚Dalším radním v barvách Starostů je matador liberecké politiky, Michal Hron. Hron na sebe v poslední době upozornil například v září, když se mu spolu s hejtmanem Martinem Půtou povedlo trikem se vyhnout začátku procesu v Půtově korupční kauze, což velice pomohlo Starostům ve volbách. V minulosti, když byli ve vedení města Starostové, dostával od svých kolegů tučně placené zakázky na poradenství bez výběrového řízení.´ Tímto se panu Michalu Hronovi omlouváme. Krajské protikorupční pracoviště o.p.s., provozovatel portálu nasliberec.cz.

Subscribe
Upozornit na
24 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Liberecký kraj se pustil do kontroverzní rekonstrukce PKO v Lidových sadech. Projekt za téměř 280 milionů korun nepočítal původně s rekonstrukcí střechy, která byla
Před několika dny obletěla liberecký mediální svět zpráva, že Liberec dá 2,4 milionu korun za nové vytvoření designové studie pro novou lanovku na Ještěd.
Revitalizaci parku u Severočeského muzea slibuje vedení kraje občanům nejméně šest let. Ukazují se pěkné obrázky, ale aktuálně dává Liberecký kraj ruce pryč i
Přesně před šestapadesáti lety vstoupila na území Československa vojska Varšavské smlouvy, aby zastavila vlastní československou cestu k demokratičtější a spravedlivější společnosti.