nášLiberec

Search

Co uškodí Korytářovi?

V plánované spolupráci pana Korytáře s panem Babišem vidím možnost konečně účinně stíhat korupci v Liberci. Netušila jsem, že i na to jsou potřeba peníze.

Ano, bez nich to bohužel nejde a když se spojí více subjektů, neznamená to konec boje, ale úspěšnější pokračování. V každém případě musí jít o jedince s pevným charakterem.

Plně se ztotožňuji s vyjádřením slečny Kocumové. Ani Změna pro Liberec ani pan Korytář se nedají koupit. Možná, že chvilku by pro ně bylo dobře, ale jak jsem to společenství poznala, mají vyšší ambice. Myslí na město, myslí na budoucnost.

Sám pan Korytář si moji důvěru získal přístupen k životu. Snaží se o udržování rovnováhy mezi přírodou a lidskou chamtivostí. Pravý opak toho, jak konají zástupci stran v Liberecké radniční koalici. Proto je pan Korytář vysmíván a častován hanlivými přívlastky. Je v tom kromě jiného i strach současných mocných z jejich možného neblahého konce.

Protože pan Korytář má vizi čestné a slušné společnost, věřím, že mu spolupráce s panem Babišem přiblíží cíl. Jemu i občanům.

Marie Pavlová

Subscribe
Upozornit na
0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments
Rekonstruovaná budova starých městských lázní je nádherná, nádherné je i zadní nádvoří. Jenže se bohužel našel pan architekt, podle kterého je té krásy dost
Dne 18.10.2011 jsem zjistila, že v rámci rekonstrukce městských lázní stavitel uzavřel chodník ve Vítězné ulici směrem na Husovu třídu a to zcela bez