nášLiberec

Search

Jaromír Dušek na rádiu Impuls o situaci na železnici

Podívejte se na video, kde odborový předák Jaromír Dušek hovoří o situaci na železnici, zejména když mluví o platech vedení státního podniku České dráhy.

Ty jsou zpracovávány přes libereckou firmu, aby tak nebylo zřejmé kolik vedení drah skutečně bere. Již dříve jsme Vás informovali o statisícových odměnách pro vystudovaného pozounistu, bývalého libereckého zastupitele za ODS, Jana Veverku a jeho roli v bezprecedentním a skandálním odměňování managamentu Českých drah.

Ostatně v českých drahách našel výhodné místo Jan Veverka, další liberecký politik za ODS. Informace jsou o to závažnější dnes, kdy vláda (ODS, TOP 09, VV) skrze soudní nařízení zakazuje stávky právě dopravních odborů.

Subscribe
Upozornit na
0 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Liberecký kraj se pustil do kontroverzní rekonstrukce PKO v Lidových sadech. Projekt za téměř 280 milionů korun nepočítal původně s rekonstrukcí střechy, která byla
Před několika dny obletěla liberecký mediální svět zpráva, že Liberec dá 2,4 milionu korun za nové vytvoření designové studie pro novou lanovku na Ještěd.
Revitalizaci parku u Severočeského muzea slibuje vedení kraje občanům nejméně šest let. Ukazují se pěkné obrázky, ale aktuálně dává Liberecký kraj ruce pryč i
Přesně před šestapadesáti lety vstoupila na území Československa vojska Varšavské smlouvy, aby zastavila vlastní československou cestu k demokratičtější a spravedlivější společnosti.