Kdo na koho a proč hází špínu?

Náměstek Tomáš Kysela ve svém článku pro mediální server společnosti Syner obvinil Změnu pro Liberec z korupce. Nejen, že vysloveně lže a ze svých lží se bude právně zodpovídat, ale ukazuje to i na skutečnost, že navzdory všem proklamacím je to právě Změna, která musí ze všech stran snášet nejvíce podlých a špinavých útoků.

 

To, že Změna na všechny útočí a hází špínu, se stalo politickou a účelovou mantrou, která má jediný cíl – poškodit Změnu v očích občanů. Jaká je ale skutečnost? Politické hnutí Změna je bez debat nejvíce haněnou libereckou stranou. Příklad primitivních lží náměstka Kysely je jen špičkou ledovce.

Po panu náměstkovi budeme chtít omluvu. Zároveň ale ve své aroganci všem ukázal, v jakém prostředí jsme museli s kolegy z exANO po dva roky pracovat. Kdo sleduje libereckou politiku, ví, kolika útokům v médiích nebo na sociálních sítích byla Změna vystavena ze strany primátora a dalších politiků. Proč tolik síly nevěnovali raději práci pro radnici nebo polemikám s opozicí?

Proti Změně je permanentně vedena útočná kampaň, která neváhá využívat osobních věcí jejích členů (zdravotního stavu, rodinných poměrů atd). Připomeňme si např. jak náměstek Kysela na svém facebookovém profilu zesměšňoval Jana Korytáře kvůli jeho problémům s depresí. Jenom kvůli špinění Změny platí společnost Syner svůj rádoby novinářský server, v čase předvolebním dokonce neváhala investovat stovky tisíc na jeho tištěnou verzi, kterou pak distribuovala do schránek. Proč asi?

Bohužel tyto nechutné praktiky pak přebírají i někteří politici, článek pana Kysely je toho jasným důkazem. Vadí jim úspěch Změny u voličů i to, že rozvířila liberecký politický rybníček, který byl ale řádně zanesen korupčním bahnem, což mělo za následek smrticí zadlužení Liberce.

Dlouho jsme věřili, že např. hnutí ANO bude skutečně složené z nových lidí, nezkažených zdejšími vazbami mezi politikou a byznysem, kteří opravdu chtějí městu pomoci. Ale bohužel, v osobě primátora či právě náměstka Kysely, jsme se hluboko spletli. Dlouho jsme se také snažili vyjít se všemi po dobrém, ale ustupování zlu má za následek jen to, že zlo roste.

Zuzana Tachovská, zastupitelka za Změnu pro Liberec

 

 

 

Subscribe
Upozornit na
90 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Nejdříve je třeba zdůraznit, že Základní síť sociálních služeb v Libereckém kraji je třeba upravit a zrekonstruovat. Za celou dobu existence krajů nebyla základní
Vedení statutárního města Jablonec nad Nisou si je vědomé toho, že cena za pozemky u přehrady v lokalitě Tajvan je vysoká. V této výši ji majitel pozemků
Náš Liberec přináší znění dopisu historika umění a architektury Pavla Karouse, kterým se obrací na zastupitele města Liberec ve věci výstavy Socha a město
Vážená redakce „Náš Liberec“, vážení čtenáři, dne 25.5.2021 jste uveřejnili na Vašich stránkách rozhovor s Ing. Miloslavou Pošvářovou. Člověk, který se danou problematikou nezabývá,